Tjenester

Vårt kjerneområde er installasjon og automasjon innen VA-sektoren, og vi leverer komplette løsninger med automatikktavler, driftskontroll anlegg og installasjon i felt.

Rogaland-Industri-Automasjon-135-
ria-ansatte
Rogaland-Industri-Automasjon-033-(1)

Kompetanse som bygger tillit

I teamet vårt finnes både automatikere, elektromontører og spesialister innen en rekke fagområder som kan skilte med lang erfaring.

For å kunne levere det beste produktet til kunden, benytter vi kvalitetssikring og HMS-systemer aktivt i arbeidet vårt.

Komplett innen elektro og automasjon

RIA utfører tjenester som prosjektering, tegning på DAK og konstruksjon av styresystemer. I tillegg utfører vi konstruksjon av elektroniske moduler til spesielle formål. Vi leverer også montasje og installasjon av styresystemer, kabelanlegg og nettverk. Dette utføres av våre dyktige medarbeidere i dialog med kunden.

Produkter & tjenester

Prosjektering

Vi utfører tjenester som prosjektering, tegning på DAK og konstruksjon av styresystemer samt konstruksjon av elektroniske moduler til spesielle formål.

Produksjon

Vi har et fullt utstyrt tavleverksted hvor vi produserer alle typer automatikk og hovedtavler.

PLS

De fleste styresystemer som leveres er PLS basert og vi leverer PLS systemer fra Schneider Electric (Telemecanique).

Service

Til alle typer automatikkanlegg, PLS' styringer, relè-styringer osv. utfører vi feilsøking og service-arbeider. Til dette arbeidet har vi spesialister, automatikere og el. montører med lang erfaring.

Programmering

Programutvikling utføres på PC eller på programmeringsterminaler for de forskjellige typer PLS'er av våre programmerere.

Driftskontrollanlegg

Vi leverer komplette driftskontrollanlegg samt prosess styresystemer fra flere leverandører.

Instrumentering

Vi leverer forskjellige type instrumentering som eks elektroniske nivåbrytere,  mengdemålere, trykktransmittere, ultralydsensorer og temperaturfølere.

Montasje

Vi leverer også montasje og installasjon av styresystemer, kabelanlegg, nettverk etc. Dette utføres av våre dyktige medarbeidere i dialog med kunden.