Om oss

Vi har gjennom tre tiår tilbudt ulike elektro- og automasjonstjenester.

ansatte-med-biler

Kompetanse som bygger tillit

RIA ble etablert i 1990, og har gjennom tre tiår tilbudt ulike elektro- og automasjonstjenester til kunder over hele Norge. Vi er en organisasjon med 26 dyktige medarbeidere, som er plassert på to ulike steder – hovedkontoret i Stavanger og et datterselskap i Kristiansand. Av disse er 20 ansatte lokalisert i Stavanger, mens de resterende 6 er dedikert til vårt datterselskap i Kristiansand.

Våre anlegg finnes over hele Norge – fra Lindesnes i sør, Aurskog Høland i øst, Rogaland i vest og Vestvågøy i nord. Fordelen vår er at vi leverer komplette anlegg: Vi prosjekterer, programmerer og bygger alle anlegg selv, og tilpasser prosjektet etter kundens ønske. Du som kunde har kun én leverandør og forholde deg til, og vårt fokus er alltid kvalitet og service!

Per Magnus Hareland, daglig leder

RIA flyttet i 2004 til Haugåsstubben 5, Lokalene huser bl.a. store kontorer til de ansatte, møterom, lab for testing og oppsett av systemer og et stort verksted hvor både store og små tavler blir bygget. Verkstedet har alle nødvendige innretninger. Lasterampe, hydraulisk lift i sammenheng med lasterampe, god plass, testutstyr for de fleste tester.

Kunnskap for fremtiden

Vi er opptatt av å videreføre kunnskap og kompetanse til neste generasjon fagarbeidere, og er derfor godkjent lærebedrift i to fag – både elektro og automasjon.

De fleste av våre montører har gått i lære i bedriften, og årlig tar vi inn én til to nye lærlinger. Målet er alltid fast ansettelse etter læreperioden – noe som beriker og gagner både firmaet og lærlinger.